Vaksiner

Her finner du opplysninger om hvilke sykdommer du er vaksinert mot og når vaksinen er satt. Har du barn under 16 år, kan du også se deres vaksiner.

Om tjenesten

I vaksinetjenesten kan du:

  • Se en oversikt over alle vaksiner som er registrert på deg i Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK, som Folkehelseinstituttet er ansvarlig for.
  • Skrive ut vaksinasjonskort på norsk og engelsk.

Mer om tjenesten

Denne tjenesten krever samtykke til Full tilgang.

For å kunne benytte denne tjenesten på vegne av andre som du ikke har foreldreansvar for, må de gi fullmakt til tjenesteområde nummer 3: Digitale helsetjenester.

Finn mer informasjon om fullmakter.

Du kan benytte denne tjenesten på vegne av barn under 16 år som du har foreldreansvar for.

Siden helserettslig myndighetsalder i Norge er 16 år, har ikke foreldre tilgang til barnas vaksinasjonsstatus etter deres 16-årsdag. Buypass ID tilbys personer fra fylte 13 år. Dersom du har en slik ID, kan du selv sjekke dine vaksiner og skrive ut vaksinasjonskort ved å logge deg inn.

Dersom du er mellom 16 og 18 år og du ikke har Buypass ID, kan du bestille vaksinasjonskort direkte fra Folkehelseinstituttet.

Hemmelig adresse kalles ofte «fortrolig adresse» eller «adressesperre».

Denne tjenesten er tilgjengelig for personer med fortrolig adresse.

Hvis tjenesten inneholder informasjon fra en annen tjeneste som ikke er tilgjengelig, vil ikke denne informasjonen være synlig selv om denne tjenesten er det.

Hvis du bor på fortrolig adresse vil du ikke kunne representere andre på Helsenorge, og andre vil heller ikke kunne handle på dine vegne.

Fant du det du lette etter?